Frölunda torg, kalas och besök i Halmstad

I fredags hade jag ett helt dygn med pojkarna själv då Jocke var på sommarfest med jobbet. Det var regnigt på förmiddan så vi åkte till Frölunda torg för att strosa runt där o äta lunch. Eller okej, det blir inte "strosa runt" som förr i tiden utan nu var det mer "se till att du inte tappar blicken på Noah som springer runt samtidigt som du håller i Eliah o kör fram vagnen helt genomsvettig." Men trots några svettiga tillfällen vart de ändå kul. Vi åt på donken efter Noahs önskemål, kolla i leksaksbutiker, köpte lite lösgodis och lekte vid deras barnavdelning. Hemma lekte vi på altan innan Noah däcka i soffan redan kl 19. 

Det händer aldrig att Noah somnar såhär, men han var helt slut!
 
I lördags plaska Noah i en pool vi köpt till honom och vi lekte med grannen Benjamin innan vi på eftermiddan rullade till trollhättan för att fira min kusin Adam på födelsedagen. Där blev det god mat och fika samt häng med familj och släkt. Jag bara äääälskar kalas o andra sammankomster med nära o kära. 
 
Vi åt lunchen på gräset.
 
Glass och jordgubbar till mellanmål!
 
My boys!
 
 

Söndagen spenderade vi i Halmstad tillsammans med Sofia, Sebastian och deras lilla söta Ophelia som föddes i slutet på april. Vi var och grilla på ett ställe som kallas "Brottet", där fanns uppvärmda bassänger (killarna badade), grillplatser o massa grönområde. Jättemysigt ställe och sällskap!

 
 
Det skiljer typ 2,5 månad mellan dessa goingar!
 
 
 
Eliah var så go och gla´ efter gröten på kvällen..
 
Det blev en skön helg och jag njuter för fullt av livet och allt det har med sig!

// Fru K 

Kommentera här: